fbpx
Image

Tennis Fundays

De Tennis Fundays, dat is de start van levenslang tennisplezier! Spelertjes die geregeld deelnemen, hebben dubbel zoveel kans om te blijven tennissen.

Wij vatten even kort samen wat deze Fundays precies zijn:

Voor wie?

 
Voor alle enthousiaste 7 tot 12-jarigen die nog niet competitief tennissen in de Ethias Tennis Tour Junior of de Interclub.

Wat is het?

Een event van ongeveer 2 uur vol speel- en tennisplezier op maat. Je kan in heel Vlaanderen deelnemen aan de Fundays.

Online spaarkaart

Tennis Vlaanderen heeft een online spaarkaartsysteem waarbij je voor elke deelname een stempel krijgt! Zo val je automatisch in de prijzen en bij voldoende deelnames word je uitgenodigd op een superleuk event in september.

Meer informatie?

De volledige kalender, alle uitleg en hoe je moet inschrijven vind je terug op deze pagina op de website van Tennis Vlaanderen.

Fundays in groep

Borgerweert probeert elk seizoen naar een aantal Fundays in groep te gaan. We selecteren de Fundays in de buurt en motiveren onze kinderen van rood, oranje en groen om zeker deel te nemen aan deze Fundays. Uiteraard is iedereen vrij om deel te nemen aan andere Fundays. 

We hebben ook enkele extra's gekoppeld als je deelneemt:
  • Na je eerste deelname krijg je een Borgerweert t-shirt
  • Je krijgt 1 punt voor het jeugdproject waarmee je het volgende seizoen hele mooie kortingen kan verdienen op een extra lesmoment

Van Tennis Vlaanderen krijg je ook leuke prijzen:
  • Doe je aan minstens 2 Fundays mee, dan krijg je een waardebon van 10 € bij TennisDirect
  • Speel je minstens 3 keer (rood) of 6 keer (oranje/groen) dan word je uitgenodigd op het Kidsfestival/Double Trouble op 7 en 8 september in Wommelgem

Kalender winter 2023-2024

Image